Nieuwsbrief

Laat je e-mailadres achter voor de nieuwsbrief.

2017

Het plukseizoen 2017 gaat sluiten! U bent op vrijdag 22 en zaterdag 23 september weer welkom in onze pluktuin voor de laatste keer dit jaar.

Fruit te plukken: Alleen frambozen. Daarnaast tomaten en dit jaar ook komkommer en kruiden. Al het fruit en groente is onbespoten

Bloemen te plukken: zonnebloem, cosmea, duizendblad, verbena, dille, veel verschillende soorten dahlias, rode peen, gaura, eenjarige rudbeckia, zinnia, goudsbloem en salvia

Bloemen

In 2010 is de bloementuin aangelegd. Hier is een combinatie gemaakt van vaste planten, een- en tweejarigen en dahlia’s. Het idee van de eenjarigen is dat je ze knipt en dat ze daarna weer opnieuw bloeien.  Aan de buitenrand van de bloementuin hebben we in 2013 meer vaste planten gezet, de dahlia’s komen steeds meer apart in de dahliatuin te staan.  Daarnaast meer als vulling van de boeketten: verschillende soorten grassen, “groenen” en heesters.

In het voorjaar van 2013 hebben we achter in de wei nog een extra stuk  bloementuin aangelegd. Omdat we ook de hoogstambomen in onze wei graag behouden, ligt de ” Dahliatuin”” achter in de wei waar minder bomen staan. In de ”Dahliatuin” staan extra Dahlia”s, gladiolen, zinnia’s en verschillende mengsels.

In de bloementuinen mag je zelf een boeket plukken. Een handvol boeket (afhankelijk van de soort  bloemen en de lengte van de stelen circa 15 stelen) gemengd kost 5 euro. Grote bloemen zoals zonnebloem en dahlia kosten 50 cent per stuk. Tijdens de openingstijden maken we gemengde boeketten die te koop zijn vanaf 6,5 euro.

We maken ook boeketten op bestelling, hiervoor kunt u telefonisch contact met ons opnemen.