2016
Vrijdag 1 juli en zaterdag 2 juli 2016 starten wij het plukseizoen! Vanaf dan bent U op vrijdag en zaterdag weer welkom in onze pluktuin tot en met zaterdag 1 oktober.


Fruit te plukken:
De 2e serie frambozen zijn te plukken! En er kunnen nu ook moesappels geplukt worden.

Bloemen te plukken:
Duizendblad, verbena, salvia, lavatera, witte dille, hortensia, cosmea, zinnia, leeuwebekje, zonnebloem, tabaksbloem, siererwt, strobloem, eenjarige rudbeckia, driekleuren margrietje en natuurlijk Dahlias in verschillende soorten en maten :-)

Nieuwsbrief

Laat je e-mailadres achter voor de nieuwsbrief.

Open zondagen en 'mini-Tea'

Streekmarkt landgoed Heerdeberg
Dit jaar staan we op zondag 3 juli en zondag 7 augustus met een gedeelte van onze producten van 11.00 – 15.00 op de ‘Streekmarkt landgoed Heerdeberg’ aan de Paterkustersweg 22, Cadier en Keer. Op deze Streekmarkt wordt een keur aan streekproducten voorgesteld van o.a. brood, kruiden, bijenhoning, kunst en vruchtensappen. Nabij de beeldentuin van www.landgoedheerdeberg.nl wordt de markt georganiseerd.

 

Open Zondagen
Tijdens deze zondagen is Pluk het Zelf extra geopend:

  • 26 juni dorpsdag “kiek wat ver kinne’ geopend van 11.00-16.00
  • 24 juli Sint Rosamarkt, de grootste (rommel-)markt van het Heuvelland, 9.00 – 17.00, kern Sibbe. Onze pluktuin is dan normaal geopend. Als de drukte u teveel wordt in de kern is onze tuin een heerlijk rustig plekje voor een kopje koffie/thee met wat lekkers.

Tijdens de open zondagen wordt speciaal een ‘mini-Tea’ aangeboden. Indien u verzekerd wil zijn van de heerlijkheden kunt u het beste vooraf even een mail naar ons sturen info@plukhetzelf.nl De kosten van de ‘mini-Tea bedragen € 9,50 per persoon. Wilt u graag op een andere dag van een mini-Tea genieten, vanaf 2 personen kunt u in overleg met ons reserveren. Stuur ook hiervoor een mail naar info@plukhetzelf.nl

blokje minitea 2015